מחסנית דיו כחול למדפסת קנון Cyan 581XL Ink cartridge for Canon CLI581XLC
Canon CLI-581XL Cyan Ink Cartridge CLI581CXL
Canon Logo

CLI-581XL Cyan Ink Cartridge CLI581CXL ■

תפוקת דפים

515

בכיסוי של 5%

דיו Canon 581XL C Cyan
134 ₪
581XL C Cyan תואם למדפסות Canon המוצגות להלן

5.0 מתוך 5, מבוסס על 833 ביקורות

Kobi Hadar

ממליץ בחום רב על היחס, השירות והמחיר. אני רגיל לאדיבות כמו בארהב שם חייתי 13 שנה ולא ציפיתי לקבל טיפול טוב ככ משמואל ועובדיו....שאפו

2026-10-07

Aryeh Peter

יש לי מדפסת Xerox לייזר שבה הטונר האדום נגמר. הזמנתי טונר חדש מתמר בע״מ, והוא הגיע אלי תוך יממה. אלא מאי? המדפסת שלי לא ״הכירה״ את הטונר כיוון שהיא כנראה ״ננעלה״ על איזור (region) אחר בעולם, ולכן הטונר היה incompatible למדפסת. הודעתי לשירות לקוחות של ״תמר״ שהטונר החדש אינו מתאים למדפסת, ושם נעניתי - לאחר איתור התקלה ע״י טכנאי - שטונר חדש ומתאים יישלח אלי למחרת. וכך היה. הטונר האדום החדש הגיע אלי באמצעות שליח, הכנסתי אותו למדפסת, ועכשיו המדפסת עובדת כמו ״פנתר״. אין לי אלא להודות ל״תמר בע״מ״ על הטיפול המסור והמהיר בלקוח - גם לאחר קבלת התשלום - וכל זאת בלא ויכוחים ובלא תירוצים. זה ממש לא מובן מאליו! לסיכום - אני ממליץ בחום על ״תמר״!

2026-09-08

Ron Zbaida

אני עובד כבר כמה שנים עם תמר מדפסות. חיפשתי בית עסק שמוכר טונר חלופי למדפסות ואחרי כמה נסיונות לא מוצלחים מול עסקים אחרים, הגעתי לתמר ומאז זה הבית שלי לטונרים ולמדפסות. השירות שלהם לא פחות ממושלם. במקרים שהייתי צריך טונר בדחיפות, אז גם הגיעו באותו היום. לסיכום, ממליץ בחום. בטוח שכל מי שיגיע אליהם, זאת תהיה התחנה האחרונה ולא יחפש מקום אחר.

2026-05-31

Dr. Lior Yehoshua

שרות מדהים גם אחרי המכירה! זמינים ומסייעים בכול מה שנדרש טונרים שמכרו לי עובדים מעולה תודה רבה בעיקר לשמוליק

2025-10-17

tuvia mouyal

מגיעה להם ביקורת טובה על כך שאני מרוצה מאוד מהטונרים התואמים שמכרו לי וזו הפעם הראשונה שלא התאכזבתי משימוש עם טונר תואם ממליץ בהחלט

2026-06-15

קניה מהירה ללא הרשמה.